Yulianto, Andi, Bahri, Ahmad Saymsul. (2013). The relationship knowledge about dental caries in children and genesis pre school in TK Plupuh II Desa Borangan Kecamatan Plupuh Kabupaten Sragen . Surakarta: Jurusan Ilmu Keperawatan Fakultas Ilmu Kesehatan Universitas Sahid Surakarta.

Yulianto, Andi, Bahri, Ahmad Saymsul. The relationship knowledge about dental caries in children and genesis pre school in TK Plupuh II Desa Borangan Kecamatan Plupuh Kabupaten Sragen. Surakarta: Jurusan Ilmu Keperawatan Fakultas Ilmu Kesehatan Universitas Sahid Surakarta, 2013. Text.

Yulianto, Andi, Bahri, Ahmad Saymsul. The relationship knowledge about dental caries in children and genesis pre school in TK Plupuh II Desa Borangan Kecamatan Plupuh Kabupaten Sragen. Surakarta: Jurusan Ilmu Keperawatan Fakultas Ilmu Kesehatan Universitas Sahid Surakarta, 2013. Print.